28 Ağustos 2012 Salı

2012-2013 KIŞ MODASI : PELERİNLER

2-3 sezondur epey revaçta olan parçalar şüphesiz pelerinler. bu senede bu gelenek bozulmadı ve  Donna Karan, Gucci, Yves Saint Laurent ve Viktor & Rolf gibi dünyaca ünlü markalar 2012-2013 kışının pelerinlerini görücüye çıkardılar.

hemen hemen her markanın yeni sezonunda pelerin bulabilirsiniz.hele park bravoda bir pelerin var kiiii son anada almaktan vazgeçtim ama hala aklım onda aşık olmamak elde değil 





















25 Ağustos 2012 Cumartesi

KİRLENEN BEYAZ AYAKKABIYA ÇAYLI DOKUNUŞ :)


** uzun zamandır ara vermiş olsam da kalbim hep burada ;) yazamamamın bi çok nedeni olsada en önemli nedeni bütün sık kullanılanlarımı kaybetmiş olmam :/ bütün takip ettiğim siteler hatta paylaşıcağım haberlerin bile bi kısımı orda olduğundan böyle oldu ve daha bissssüüürü şey :) 

   artık hiç bişey paylaşmıyosun yeter artık diyenlere gelsin :D 

beyaz ayakkabı giymesi zevkli kullanması zor olan tek parça :) her seferinde bi daha da almam dememe rağmen yine tekrar tekrar aldığım sevdiceğim :) bide kirlenmeseler!!  conversler bu konuda daha uzun dayanıyo burnundaki lastikten dolayı. keds lere geçtik geçeli daha berbat bi hal alan bu duruma birileri el atmış veee ortaya bu çıkmış :)
















kaynak: tık tık